eToro vs Plus500: kumpi kaupankäyntialustoista on parempi?

Huolimatta siitä, että eToro ja Plus500 ovat molemmat tunnettuja alustoja osakkeiden, hyödykkeiden, indeksien ja valuuttojen ostamiseen tai myymiseen ja ne tarjoavat sijoittajille vertailukelpoisia, niin palveluiden välillä on kuitenkin joitakin eroja. Näihin kannattaa tutustua ennen rekisteröitymistä.
eToro on maailmanlaajuinen sosiaalinen kaupankäynti- ja sijoitusportaali, jolla on yli kuusi miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää yli 140 maassa. Sijoittajat voivat seurata menestyneiden käyttäjien tekemiä osakekauppoja ja sijoituksia tai muut voivat seurata miten hyvin omat kaupat onnistuvat.

Plus500 taas on kansainvälinen kaupankäyntialusta, jonka avulla käyttäjät voivat sijoittaa osakkeisiin, indekseihin ja valuuttoihin. Yritys perustettiin vuonna 2008 ja sillä on tällä hetkellä yli miljoona asiakasta ympäri maailman. Palvelu tarjoaa muun muassa CFD-kaupankäyntiä osakkeisiin, sijoitusrahastot, indeksit, optiot ja useita eri valuuttoja.

Sisällysluettelo

eToro Vertailussa

68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Hinnanerosopimukset ovat monimutkaisia välineitä, joissa on suuri riski nopeasta rahan menettämisestä vivutuksen vuoksi. 72% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD:t toimivat, ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi.

Etoro on paras osakevälittäjä

Tietoa eTorosta

eToro on johtava sosiaalinen kaupankäyntiverkosto, jonka avulla käyttäjät voivat rakentaa omia salkkuja, seurata muita sijoittajia ja jäljitellä heidän tekemiä kauppoja. Jos osakkeet ja sijoitusmaailma ei ole ennestään tuttu, niin kannattaa lukea eToro kokemuksia ja avata tili palveluun.

Voit aloittaa niinkin pienellä summalla kuin 50 dollaria ja saat käyttöösi palvelun ominaisuudet ja laajan valikoiman kaupankäynnin kohteena olevia sijoituskohteita.

Plus500 on halvin osakevälittäjä

Tietoa Plus500:sta

Plus500 on lontoolainen fintech-yritys, jonka avulla asiakkaat voivat käydä CFD-kauppaa osakkeilla, sijoitusrahastoilla, optioilla, indekseillä, eri valuutoilla ja sijoituskohteilla. Kansainvälisestä toimivan yrityksen pääkonttori sijaitsee Israelissa ja se tarjoaa yli 2 500 rahoitusvälinettä.

Plus500:lle voit avata tilin 100 dollarilla ja kauppaa voi käydä reaaliajassa. Voit käyttää alustaa, jos uskallat ottaa riskin, omaisuuserien hinnan noususta tai laskusta omistamatta niitä itse asiassa missään vaiheessa. CFD:n (Contract for Difference) avulla voit ottaa kantaa omaisuuserän hintaan ilman, että sinun tarvitsee omistaa sitä.

eToro vs Plus500: maksut

Yksi merkittävimmistä eroista eToron ja Plus500:n välillä on palveluista veloitettavat maksut. Plus500:n pääasiallinen tulonlähde on kaupankäyntipalkkiot, eivätkä muut palkkiot. Kustannukset on asia, jotka vaihtelevat huomattavasti välittäjien välillä.

Jos esimerkiksi teet kaupat EUR/USD-kaupankäynnillä ja ostat 100 000 dollarin arvosta euroja Yhdysvaltain dollareilla, sinun tarvitsee maksaa vain 2,50 dollarin erotus (osto- ja myyntihintojen välinen erotus). Plus500:ssa muuten kaikki talletukset, kotiutukset ja kaupat ovat ilmaisia.

On kuitenkin muutamia tilanteista, joista menee maksuja:

Plus500 ja eToro eivät veloita palkkiota kaupankäynnistä tai nappaa voittoa pois käyttäjiltä. eToros veloittaa 25 dollarin nostopalkkion ja kerralla voi nostaa vähintään 50 dollaria, Plus500 nostorajaa ei ole asetettu lainkaan.

Seuraavaksi eToron käyttäjiltä veloitettavia maksuja:

eToro vs Plus500: mihin sivustoilla voi sijoittaa?

Plus500 ja eToro mahdollistavat kaupankäynnin erilaisilla sijoituskohteilla, kuten osakkeilla, sijoitusrahastoilla, kryptovaluutoilla, indekseillä ja perinteisillä valuutoilla. eTorolla on yhteensä noin 3 056 vaihtelevaa sijoituskohdetta ja Plus500:lla niitä löytyy noin 1 896:tä. eToron CopyTrading-ominaisuus erottaa sen muista ja sen kautta voit sijoittaa kopioimalla menestyneiden sijoittajien tekemiä kauppoja.

Turvallisuus

eToron toimintaa sääntelee Iso-Britannian Financial Conduct Authority (FCA) ja lisäksi yrityksellä on CySEC myöntämä lisenssi.

Plus500UK Ltd. puolestaan on rekisteröity Lontoon pörssin ja AIM:n jäsen, joka on pienempien kasvavien yritysten markkina-alue. Se noudattaa myös Financial Conduct Authorityn (FCA) asettamia tiukkoja säädöksiä, jotka tunnetaan maailman tiukimpina.

Sekä eToro että Plus500 tarjoavat asiakkailleen erinomaisen turvallisuuden. Ne käyttävät lukuisia tekniikoita käyttäjien tilien suojaamiseen ja käytössä on muun muassa kaksivaiheinen todennus, SSL-suojattu yhteys ja kryptovaluuttojen “kylmävarastointi”.

Käyttäjäystävällisyys

eToro ja Plus500 ovat molemmat helppokäyttöisiä, että niitä on ilo käyttää. Yritysten kotisivut ei ole aivan yhtä hyvin suunniteltuja kuin vastaavat mobiilisovellukset, mutta molemmat ovat erinomaisia vaihtoehtoja etenkin niille jotka vasta aloittelevat sijoittamista. Molemmat alustat tarjoavat runsaasti ominaisuuksia, jotka auttavat sinut hyvään alkuun.

Ominaisuudet

Voit kopioida muiden yhteisön kauppiaiden kauppoja ja salkkuja eToron CopyTrading-toiminnolla, joka on loistava mahdollisuus oppia ja hankkia kokemusta sijoittamisesta.

Plus500 puolestaan tarjoaa selainpohjaisen Webtrader-kaupankäyntialustan. Käyttäjät seurata markkinoita ja toteuttaa liiketoimia reaaliajassa näiden ominaisuuksien ansiosta. Ohjelma on saatavilla 36 eri kielellä ja se tukee kaikkia tunnetuimpia käyttöjärjestelmiä kuten iOS, Android ja Windows.

Yhteenveto

Edellä mainituista eroista huolimatta eToron ja Plus500:n välillä ei ole selkeää voittajaa. Valinta näiden kahden välillä perustuu ensisijaisesti henkilökohtaiseen makuun ja yksilöllisiin tarpeisiin kaupankäynnissä. Molemmat tarjoavat laajan valikoiman sijoituskohteita ja valuuttoja, joilla voidaan käydä kauppaa millä tahansa laitteella.

Voit myös kokeilla kaupankäyntialustojen kattavaa vertailutyökalua. Sinun tarvitsee vastata vain muutamaan lyhyeen kysymykseen ja se antaa tietoa siitä, mikä kaupankäyntiohjelmisto sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi.

Katso myös:

eToro vs Degiro: Kumpi sijoitusalusta on parempi?

68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Hinnanerosopimukset ovat monimutkaisia välineitä, joissa on suuri riski nopeasta rahan menettämisestä vivutuksen vuoksi. 72% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD:t toimivat, ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi.