Uudet kryptovaluutat vuonna 2023

Kryptovaluuttojen hinnat ovat olleet laskusuunnassa jo jonkin aikaa. Mutta epäilemättä markkinat tulevat elpymään ja nousemaan uusiin korkeuksiin.

Sijoittajalle laskevat markkinat tarjoavat mahdollisuuden kryptosalkun rakentamiseen. Mutta mihin uusiin kryptovaluuttoihin kannattaa sijoittaa vuonna 2023?

Tutkimme kryptovaluuttamarkkinoita ja löysimme kymmenen uutta kryptovaluuttaa, joihin sijoittaimista jokaisen sijoittajan kannattaa harkita juuri nyt.

Käymme seuraavaksi kaikki uudet kryptovaluutat läpi ja kerromme mistä ja miten niitä voi hankkia.

Muista: kryptovaluutat ovat erittäin epävakaita sijoitustuotteita eikä aikaisempi arvon kehitys ei ole tae tulevasta.

Sisällysluettelo

Sijoita kryptovaluuttaaan turvallisesti

TOP-10 parasta uutta kryptovaluuttaa

Tällä sivulla esittelemme lyhyen katsauksen uusiin kryptovaluuttoihin, joihin kannattaa sijoittaa. Olemme ottaneet ne tälle listalle, koska niillä on hyvät kasvumahdollisuudet tulevaisuudessa.

Olemme listanneet ne myös siksi, että ne loistivat edellisessä kryptomarkkinoiden noususuhdanteessa.

Katsaus markkinoiden lupaavimpiin uusiin kryptovaluuttoihin

Tässä on tarkempi katsaus näihin markkinoilla oleviin uusiin kryptovaluutta vaihtoehtoihin. Pyrimme perustelemaan miksi valitsimme juuri nämä kolikot listalle ja miksi niihin kannattaa sijoittaa juuri nyt sekä mitä tulevaisuus tuo niille tullessaan.

ApeCoin

1. ApeCoin (APE)

Useimmat kryptoyhteisön jäsenet, erityisesti sijoittajat ja analyytikot, ovat erittäin innostuneita ApeCoinin tulevaisuudesta. He uskovat että vasta markkinoille julkaistujen tokenien hinnat jatkavat nousuaan ja saavuttavat uusia huippuja heti kun kryptovaluuttamarkkinat alkavat elpymään.

Tähän valuuttaan sijoittaneet tekivät 500 prosentin tuoton vain kolmessa kuukaudessa, joka on osoitus siitä että ostajat uskovat edelleen APE:n mahdollisuuksiin. Se että APE aloitti laskusuhdanteessa, mutta raportoi kuitenkin noususuunnasta ja nousi 500 prosenttia kolmessa kuukaudessa, osoittaa entisestään hankkeen mahdollisuuksia. Tokenin kehittäjät ovat myös luvanneet parantaa ekosysteemiä lisäämällä uusia käyttömahdollisuuksia APE:lle

APE:n ($APEX) hinta näyttää olevan vahvassa noususuunnassa. Sen ennustetaan elpyvän ja todennäköisesti nousevan yli 100 dollariin vuoteen 2025 mennessä. Sen fanikunta kasvaa myös nopeasti, johon vaikuttaa sen läheiset yhteydet A-listan julkkiksiin ja kryptovaikuttajiin. Kaikki nämä ovat lisää syitä sille, miksi APE on kenties paras kryptovaluutta vuonna 2023.

STEPN-(GMT)

2. STEPN (GMT)

STEPN on yksi Solana-verkon suosituimmista kryptokolikoista. Sen luojat määrittelevät sen web3-elämäntyylisovellukseksi, jossa on sosiaalisia ja pelillisiä ominaisuuksia. Se on ainutlaatuinen siinä, että se yhdistää “pelaa ja ansaitse” -mahdollisuuden. Kyseessä on kunto- ja hyvinvointisovellus, jossa voi tuottaa kolikoita suoritusten avulla. Voit esimerkiksi ansaita ilmaista pelin sisäistä valuuttaa käyttämällä STEPN:n hyvinvointisovellusta NFT-lenkkareiden mukauttamiseen kävelemällä, hölkkäämällä tai juoksemalla.

Sovellus on suhteellisen tuore ilmestys. Se julkaistiin ensimmäisen kerran elokuussa 2021 ja lyhyessä ajassa sen hinta on yli nelinkertaistunut. Tokenin suosio ja kannattajakunta jatkaa kasvuaan joka päivä. Me valitsimme sen parhaiden vuonna 2023 sijoitettavien kryptovaluuttojen joukkoon, koska sillä on erinomainen suorituskyky ja ylläpitää nousevaa kurssia.

Me uskomme STEPN:n valoisaan tulevaisuuteen. Sen kasvava suosio sekä tavoite parantaa maailmanlaajuinen epidemia eli liikalihavuus ja yhden nopeimman älysopimusalustan, Solanan, tuki ovat saaneet kryptoyhteisön vakuuttuneeksi siitä, että saatetaan olla räjähdysmäisen kasvun partaalla.

Decentraland-(LAND)

3. Decentraland (LAND)

Metaversumi on tällä hetkellä erittäin suosittu. Lähes kaikki sijoittajat ja organisaatiot pyrkivät hankkimaan palan virtuaalista kiinteistöä. Decentraland oli ensimmäinen virtuaalimaailma ja se on herättänyt suuren osan sijoittajien kiinnostuksesta metaversumia kohtaan. Sen suosio on ennätysmäisen suurta niin yritysten kuin yksityisten sijoittajien keskuudessa.

On kuitenkin muutama lisäsyy siihen, miksi LAND pääsi 10 parhaan uuden krypton sijoituskohteen listalle vuonna 2022. Metaversiossa odotetaan nopeaa laajentumista tulevina kuukausina ja tähän kun lisätään ennusteet elpyvistä kryptovaluuttamarkkinoista ja lisääntyneestä kiinnostuksesta NFT:tä kohtaan, niin voidaan odottaa LAND-tokenien hinnannousua ajan myötä.

Tämän kryptovaluutan ennustetaan palaavan vuoden 2021 huippulukemiin joulukuuhun 2023 mennessä ja mahdollisesti nousevan 20 dollariin seuraavien viiden vuoden aikana Decentralandin fundamentaalisen ja teknisen analyysin mukaan.

Solana (SOL)

4. Solana (SOL)

SOL sijoittuu kärkipäähän vaihtoehdoista, koska se on älykäs sopimusalusta. Vaikka se on ollut toiminnassa vasta kaksi vuotta, niin se on hallinnut markkinoita jo vuonna 2021. Esimerkiksi SOL-tokenien hinnat nousivat huippuunsa yli 260 dollariin vuoden 2021 marraskuussa, joka tarkoittaa yli 16 000 prosentin nousua. Ottaen huomioon nämä tähtitieteelliset voitot ja valuutan vahvan rakenteen päätimme sisällyttää listaamme.

Ethereumin hinta on romahtanut peräti 80 prosenttia kaikkien aikojen korkeimmasta tasostaan. Huolimatta siitä että markkinoiden heikkeneminen jatkuu, niin kolikoiden ympärillä on paljon optimismia. Useimmat kryptoanalyytikot ja sijoittajat ennustavat, että altcoinien hinnat elpyvät ja saavuttavat takaisin vuoden 2021 korkeimmat tasonsa lähikuukausien aikana.

SOL:n kasvunäkymiä tukee myös se, että se on yksi innovatiivisimmista tällä hetkellä saatavilla olevista älykkäistä sopimusalustoista. Vaikka se on yksi uusimmista älysopimusjärjestelmistä, niin se on jo ylittänyt Cardanon dynaamisen kryptoteknologian käyttöönoton osalta.

Tästä sopimusalustasta on tullut koti useille tunnetuille meemikolikoille, NFT:lle, sekä se tarjoaa erilaisia dApp-, DeFi- ja Web3-sovelluksia ja -ohjelmia. Näiden tekijöiden odotetaan yhdessä elpyvien kryptomarkkinoiden kanssa edistävän SOL-tokenin nopeaa nousua vuoden 2021 kaikkien aikojen korkeimpien lukemiensa tasolle ja kenties vieläkin korkeammalle.

Polygon-(MATIC)

5. Polygon (MATIC)

Polygon on Ethereum-verkon nouseva skaalausmenetelmä. Sen tavoitteena on parantaa Ethereumin tehokkuutta ja skaalautuvuutta antamalla kehittäjille mahdollisuus luoda mahdollisimman monenlaisia kryptosovelluksia ja -ohjelmia.

Sen avulla Ethereum voi täyttää ensisijaisen tavoitteensa olla paras lohkoketjuverkko. Nämä ovat perustana päätöksellemme sisällyttää se uusimpien kryptovaluuttojen joukkoon, joihin kannattaa kiinnittää huomiota juuri nyt. Otamme Polygonin esille myös siksi, koska se on toiminut esimerkillisen hyvin aiemmin.

Se on osoittanut huikeaa kestävyyttä toipumalla nopeasti kaikkein epävakaimmistakin hintaromauksista. Otetaan esimerkkinä vuosi 2021, jolloin MATIC ryntäsi kaupankäyntiin 0,01 dollarilla, mutta pystyivät yhdistämään kasvavat kryptomarkkinat, lisääntyneen käytön ja omaksuivat teknologian sekä tekivät yhteistyötä ketjun ulkopuolisten tuotemerkkien kanssa ja kasvattivat seuraajayhteisöä. Tämän seurauksena hinnat nousivat yli 30 000 %.

Suurin osa kryptoasiantuntijoista ja sijoittajista on optimistisia sen suhteen, että Polygonin hinnat nousevat lähikuukausien tai vuoden 2023 aikana. Tämä korostaa entisestään sitä, miksi MATIC on yksi tämän päivän parhaista uusista kryptovaluutoista, johon kannattaa sijoittaa.

Chainlink-(LINK)

6. Chainlink (LINK)

Chainlinkistä on tulossa merkittävä uusi toimija markkinoilla. Sen tavoitteena on mullistaa kryptovaluuttojen ja erityisesti älykkäiden sopimusten ala. He antavat kehittäjille ja yrityksille käyttäjille mahdollisuuden kehittää maailmanlaajuisesti linkitettyjä älykkäitä sopimuksia.

Oracle-teknologia mahdollistaa tietojen jakamisen lohkoketjujen yli, ketjun sisäisten ja ulkopuolisten tietovarantojen välillä. Tämä mahdollistaa sen, että
lohkoketjuteknologian avulla voi saada aikaan erilaisia uusia sovelluksia ja liiketoimintamalleja.

Monet sen merkittävimmistä käyttökohteista tulevat käyttöön vähitellen, kun lohkoketjuteknologia otetaan laajemmin käyttöön. Toistaiseksi Chainlink on osoittautunut elinkelpoiseksi ja kestäväksi. Se on solminut tärkeitä kumppanuuksia johtaviin ketjuun kuuluvien ja ketjun ulkopuolisten yritysten kanssa sekä ylittänyt jo nyt odotukset.

Se on myös aina toipunut nopeasti hinnan laskun jälkeen, joten tämä on herättänyt huomattavaa huomiota sijoittajien keskuudessa. Se on saanut selkeästi lisää kiinnostusta aikaan kannattajayhteisössä. Kaikki tämä selittää miksi päätimme sisällyttää Chainlinkin vuonna 2023 ostettavien uusien kryptovaluuttojen joukkoon.

Shiba-Inu-(SHIB)

7. Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu -meemikryptovaluutta julkaistiin vuoden 2020 lopulla ja sen arvo nousi 5 miljoonaa prosenttia ensimmäisen kuukauden aikana. Se on tällä hetkellä toiseksi arvokkain ja tunnetuin meemivaluutta sekä kerännyt suuren fanijoukon. Sen suosio on kasvaa jatkuvasti, saa edelleen julkkismainoksia ja on edelleen suosittu aihe sosiaalisessa mediassa

Nämä eivät ole ainoita syitä miksi olemme sisällyttäneet SHIB:n vuonna 2023 ostettavien uusien kryptovaluuttojen listalle. Otimme sen mukaan myös siksi, että sen luojat tekevät kovasti töitä kolikoiden kysynnän lisäämiseksi ja samalla rajoittavat tarjontaa.

He aikovat toteuttaa sen muun muassa niin, että käynnistävät aloitteita kuten Shiba ekosysteemin hajautetun vaihdon, NFT-markkinapaikan ja token Launchpadin.

SHIB:n arvostelijat ovat sanoneet, että se ei voi mennä 0,1 dollariin. Shiba Inu -optimistit taas ovat eri mieltä, mutta he lisäävät että nämä edellä mainitut tekijät edistävät meemikolikon elpymistä tulevina vuosina jopa useilla satatuhansilla prosenteilla.

The-Sandbox-(SAND)

8. The Sandbox (SAND)

The Sandbox on yksi tunnetuimmista ja arvokkaimmista metaversumi-hankkeista. Sen jälkeen kun SAND-tokenit luotiin elokuussa 2020, niiden arvo on noussut tasaiseen tahtiin. Kuten suurin osa muista hypetyksen tämän ympärillä, kun SAND-tokenien suosio räjähti vuonna 2021 ja rekisteröityjen käyttäjien määrä kasvoi yli 2 miljoonalla vuoteen 2023 mennessä.

SAND pääsi listallemme uusista kryptovaluutoista joihin kannattaa sijoittaa vuonna 2023, koska se on yksi nopeimmin kehittyvistä kryptoalustoista. Se esimerkiksi pyrkii mullistamaan pelisektorin luomalla lohkoketjupohjaisen pelaa-ansaitse-mallin, joka vetoaa sekä pelinkehittäjiin että pelaajiin NFT-teknologian avulla.

Nämä ovat kaikki nopeasti kasvavia kryptoalojen markkinarakoja, jotka tulevat lähes varmasti kasvamaan seuraavien vuosien aikana. Kryptovaluuttamarkkinoiden elpyminen, useampien sijoittajien ja pelaajien liittyminen mukaan, NFT-villitys ja muut Sandboxin metaversumin päivitykset nostavat mitä todennäköisemmin SAND:n hintaa lähitulevaisuudessa.

Pancakeswap-(CAKE)

9. Pancakeswap (CAKE)

Yksi suosituin hajautetun kryptovaluutan vaihtopörssi on Pancakeswap ja heillä on oma token CAKE. Se on yksi likvideimmistä DEX:istä ja suurin Binance Smart Chainissa. .

Pancakeswapin kasvava suosio sekä se, että se toimii yhdellä tehokkaimmista lohkoketjuista ovat johtaneet kaupankäynnin kasvuun. Nämä ovat auttaneet CAKE:a saavuttamaan vahvan hintakehityksen vuonna 2021 ja sen odotetaan jatkavan nousua tulevaisuudessa.

Kryptomarkkinoiden elpymisen sekä DEX- ja CAKE-kryptovaluuttojen lisääntyvän hyväksynnän ja käyttökohteiden odotetaan lisäävän altcoinien elpymistä.

Ne myös ruokkivat sen mahdollista räjähdysmäistä kasvua tulevaisuudessa. Nämä syyt tekevät CAKE:sta yhden parhaista kryptosijoituksista juuri nyt.

Shen-Coin-(SHEN)

10. Shen Coin (SHEN)

Shen-kolikko on yksi parhaista uusista kryptovaluutoista, joita kannattaa ostaa vuonna 2023. Se on algoritmisesti vakaa altcoin, jota kehitetään yhteistyössä COTI:n kanssa ja se on tällä hetkellä alfa-testissä. SHEN on verrattavissa UST:hen, koska se muistuttaa DJED:n fudista.

Huolimatta siitä että LUNA saattoi epäonnistua, niin se toi esiin kryptoalalla olevan algoritmisen vakaavaluutan aukon, joka oli korjattava. Cardano pyrkii täyttämään tämän tyhjiön erittäin turvallisella ja vertaisarvioidulla sekä tutkitulla SHEN-kolikolla.

Nykyään useimmat asiantuntijat ja analyytikot uskovat, että erittäin turvallisen Cardano-lohkoketjun tuella SHEN pystyy toistamaan samanlaiset voitot seuraavassa nousussa.

Tämä on auttanut sitä näkymään voimakkaammin kryptokauppiaiden listoilla yhtenä lupaavimmista uusista kryptovaluutoista.

Mikä on paras tapa sijoittaa uusiin kryptovaluuttoihin vuonna 2023?

Nykyään kryptopörssit ja kauppapaikat ovat tehneet kryptovaluuttoihin sijoittamisesta ja niiden myymisestä helpompaa kuin koskaan aiemmin. Ne ovat helppokäyttöisiä ja asiakasystävällisiä alusta loppuun aina rekisteröitymisestä rahan siirtämiseen tilille ja kauppojen toteuttamiseen.

Jos haluat käydä sijoittamaan mihin tahansa edellä mainittuun uuten kryptovaluuttaan, etsi ensin sinulle sopiva kryptoalusta, tee talletus ja odota kryptovaluutan hinnannousua. Muista kuitenkin että sijoittamiseen liittyy aina riskejä ja voit menettää sijoittamasi pääoman.

Mistä uusimmat kryptovaluutat löytyy vuonna 2023?

CoinMarketCapin tietojen mukaan markkinoilla on yli 500 kryptopörssiä.
Mitkä ovat ensimmäiset askeleet etsiessäsi parasta kryptovaluuttapörssiä?

Suosittelemme että harkitset valintaa tehdessäsi sellaisia tekijöitä kuin kryptokauppapaikan likviditeetti, sen tukemien virtuaalivarojen ja kryptoparien määrä, luotettavuus, käyttäjäystävällisyys ja hyväksytyt maksuvaihtoehdot.

Jos olet ostamassa ensimmäistä kertaa kryptovaluuttaa, niin suosittelemme että käytät jotakin seuraavista kryptovaluutta-kauppapaikoista:

  • eToro – Käyttäjäystävällinen kaupankäyntialusta, jolla on alhaiset talletus- ja kaupankäyntirajat.
  • Coinbase – Paras nopean kaupankäynnin, merkittävän likviditeetin ja käyttäjäystävällisen kaupankäynnin alusta.
  • Binance – Erinomainen kryptoalusta, joka tarjoaa alhaiset transaktiomaksut, syvän likviditeetin, ja tuen suosituimmille digitaalisille valuutoille.

Yhteenveto

Tähän päättyy katsaus parhaista uusista kryptovaluutoista, joihin kannattaa sijoittaa vuonna 2023.

Kokosimme listan kymmenestä parhaasta uudesta kryptovaluutasta, joihin kannattaa sijoittaa nyt ja miksi ne ovat mielestämme harkitsemisen arvoisia.

Kävimme myös vähän läpi sitä miten näitä kryptovaluuttoja voi ostaa pörsseistä ja mitkä ovat kolme suosituinta kryptovaluuttakauppa-alustaa.

Seuraa edellä mainittuja vaiheittaisia ohjeita, jotta pääset aloittamaan oman kryptosijoitusseikkailusi. Ennen sijoittamisen aloittamista kannattaa myös hankkia luotettava bitcoin-lompakko kryptovaluuttojen säilyttämiseen.

Usein kysytyt kysymykset

On paljon luotettavia ja likvidejä kryptopörssejä, joista voi hankkia uusia kryptovaluuttoja. Suosittelemme eToroa muiden kauppapaikkoihin ylitse sen alhaisten kaupankäyntikulujen takia.

Ennen kuin sijoitat uuteen kryptovaluuttaan, kannattaa tutkia kolikon aiempaa hintakehitystä ja seuraajien ja suosittelijoiden yhteisöjä netissä.
Tällä sivulla olemme koonneet luettelon kymmenestä lupaavimmasta kryptovaluutasta. Näillä kolikoilla on hyvät mahdollisuudet nousta huimasti ja saavuttaa uudet, kaikkien aikojen huippulukemat seuraavan noususuhdanteen aikana.