Crypto.com kokemuksia - 7 tärkeää faktaa kryptopörssistä

Uusien sijoitusmahdollisuuksien määrä on kasvanut viime vuosina huimasti. Ihmisten, jotka haluavat parantaa tulojaan, tulisi tuntea erilaiset tarjolla olevat alustat, sillä rahoitusmaailma kehittyy ja monipuolistuu nyt radikaalisti.

Crypto.com on yksi uusimmista markkinoille tulleista yrityksistä. Se tarjoaa kattavan kryptovaluutta-alustan ja monia muita mukavia ominaisuuksia. Käyttäjät voivat käyttää näppärää mobiilisovellusta kryptovaluuttojen ostamiseen ja myymiseen.

Sisällysluettelo

Crypto.com-Logo

Mikä on Crypto.com?

Crypto.com on kryptovaluutta-alusta, jossa asiakkaat voivat ostaa, myydä ja käydä kauppaa kryptovaluutoilla. Crypto.comilla on myös NFT-markkinapaikka, jossa ihmiset voivat ostaa digitaalista taidetta ja keräilyesineitä.

Alustan käyttäjäkunta sekä sen yksinkertainen muotoilu ja helppokäyttöisyys tekevät siitä houkuttelevan monenlaisille käyttäjille. Se toivottaa tervetulleeksi kaikki asiakkaat, jotka haluavat tallettaa varojaan sovellukseen Bitcoinin (BTC), Ethereumin (ETH), Litecoinin (LTC) ja monen muun kryptovaluutan avulla.

Crypto.com perustettiin vuonna 2016, ja se tukee tällä hetkellä yli 100 eri kryptovaluuttaa. Se sopii erinomaisesti sekä aloittelijoille, että asiantuntijoille, sillä se on edullinen ja helppokäyttöinen alusta.

Rekisteröityessäsi palveluun voit syöttää meidän kutsukoodin (gwtzkzsuje) saadaksesi 25 dollarin edestä ilmaista rahaa (CRO-kolikoina)

Plussat

Miinukset

Onko Crypto.com turvallinen?

Laadukas ja monipuolinen kryptovaluutta-alusta

Crypto.com-palvelu asettaa turvallisuuden ja käyttäjiensä yksityisyydensuojan etusijalle. Tämän vuoksi se sisältää turvaominaisuuksia, joilla varmistetaan, että asiakkaiden rahat ovat aina turvassa.

Alusta tallentaa 100 prosenttia käyttäjien bitcoin-tapahtumista offline-holviin. Lisäksi heidän strateginen kumppanuutensa Ledgerin kanssa mahdollistaa yritystason tallennusratkaisut, Ledger Vault -integraation kautta.

Crypto.com käyttää turvallista ohjelmistokehityksen elinkaarta, joka sisältää sekä staattisia että dynaamisia lähdekoodin analysointityökaluja. Se käyttää myös monitekijätodennusta (Multi-Factor Authentication, MFA), johon kuuluu salasanan, biometristen tunnisteiden, puhelimen, sähköpostin ja käyttäjän todentaminen.

Crypto.com suojautuu hakkereita vastaan tekemällä yhteistyötä Kudelski Securityn kaltaisten maailmanlaajuisesti tunnustettujen tietoturvatarkastus- ja konsulttiyritysten kanssa. Yritykset tarkastavat perustavanlaatuisesti niiden lohkoketjujärjestelmät. Muista kuitenkin, että käyttäjät voivat silti olla alttiita hakkeroinnille tai muille tietoturvaloukkauksille, jotka eivät ole yrityksen hallinnassa.

Muita turvaominaisuuksia ovat:

Alusta ja ominaisuudet

Työpöytäversio

Alustalla on myös kaupankäyntiportaali, joka toimii mobiilisovelluksen tavoin. Fiat-valuuttojen talletuksia ja nostoja ei kuitenkaan tueta portaalissa; kryptotapahtumia voidaan kuitenkin tehdä. Sujuvamman kokemuksen saamiseksi voit käyttää työpöytäversion sijaan Crypto.com-sovellusta.

Crypto.com mobiilisovellus

Crypto.comin mobiilisovellus on alustan ensisijainen työkalu. Se on käyttäjäystävällisempi ja suoraviivaisempi kuin alustan työpöytäversio. Voit käyttää virtuaalista Visa-korttia, joka on liitetty suoraan kryptovaluuttalompakkoosi muuntaaksesi kryptovaluutat helposti fiat-rahaksi, kuten dollareiksi, punniksi ja euroiksi.

Käyttäjät voivat käyttää sovellusta kryptovaluuttojen ostamiseen, myymiseen ja säilyttämiseen matkapuhelimiensa tai tablettiensa avulla.

CEX.IO-palkkiot ja provisiot

Crypto.comin maksut ovat volyymiperusteisia, joten kaupankäyntivolyymin kasvaessa kustannukset pienenevät. Kaupankäyntivolyymille on yhdeksän tasoa, joilla on erilaiset maksut.

Käyttäjät voivat myös ostaa Crypto.com-kolikkoja (CRO) nauttiakseen alennetuista kaupankäyntikuluista. Voit myös ansaita 10 % korkoa vuodessa CRO-omistuksellisi maksamalla kaupankäyntikulusi CRO:na.

Spot- ja marginaalikaupankäynnissä ostopalkkiot vaihtelevat 0,4 prosentista tasolla 1 (0-25 000 dollaria 30 päivän kaupankäyntivolyymi) 0,04 prosenttiin tasolla 9 (vähintään 200 miljoonaa dollaria/kk 30 päivän kaupankäyntivolyymi). Samaan aikaan myyntikustannukset vaihtelevat 0,4 prosentista 0,1 prosenttiin.

Myyjien osalta nämä kustannukset pienenevät kuitenkin 0,36-0,036 prosenttiin ja ostajien osalta 0,36-0,09 prosenttiin. Mitä suurempi CRO-panoksesi on, sitä enemmän alennuksia saat.

Tällä hetkellä Crypto.comin talletus- ja vaihtopalveluissa ei ole maksuja tai rajoituksia. Nosto- ja ostokulut riippuvat kuitenkin kolikoista ja kortista, jolla osto tehdään.

Luotto- tai pankkikortilla tehdyistä ostoksista veloitetaan 2,99 %:n maksu. Alla on joitakin markkinoilla saatavilla olevista suosituimmista kryptovaluutoista nostokuluineen:

CRO kryptovaluutta

Yritys tarjoaa omaa kryptovaluuttaansa, joka tunnetaan nimellä Crypto tai CRO, jota se kutsuu “todellisten tavaroiden digitaaliseksi valuutaksi”. Tavallisen kaupankäynnin lisäksi yritys tarjoaa myös erilaisia kaupankäyntipalveluja, kuten Syndicaten ja Superchargerin.

Tilin avaaminen

Luodaksesi Crypto.com-tilin sinun on ensin ladattava Crypto.com-sovellus Applen AppStore tai Google Play -kaupasta. Tämän jälkeen voit luoda tilin syötettyäsi sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

KYC-varmennus vaaditaan tilisi vahvistamiseksi. Tämä on yksinkertainen menettely, jossa sinun on annettava nimesi, valokuva kuvallisesta henkilöllisyystodistuksesta ja selfie. Tämän jälkeen valitsemasi maksutavat liitetään profiiliisi.

Käyttäjien on suoritettava varmennusmenettely ennen talletusten tai nostojen tekemistä useimmilla alustoilla, mukaan lukien Crypto.com -alustalla.

Voit tallettaa Crypto.com-pörssiin käyttämällä Crypto.com-lompakkoa tai ulkoista bitcoin-lompakkoa. 

Kirjaudu vain sovellukseen ja valitse “Siirto” ja sitten tämän jälkeen “Nosto”. Valitse sitten otsikon “Crypto” alla “Crypto.com Exchange”. 

Kun lähetät rahaa Crypto.com Exchange -palvelun kautta, sinulta ei peritä maksuja ja siirto tapahtuu viiveettä.

Voit tehdä kotiutuksen samalla tavalla ulkoisen lompakkosi tai Crypto.com-sovelluksen kautta, mutta et sisäisen lompakon kautta. Jos käytät ulkoista lompakkoa, muista lisätä nosto-osoite.

Tarkista nostoa varten vaaditut tiedot huolellisesti, sillä nostoa ei voi peruuttaa. Jos kaikki tiedot ovat oikein, napsauta “Vahvista siirto”.

Valuutasta riippuen tapahtuman käsittely voi kestää jopa kaksi tuntia, kun nostat rahaa ulkoisesta osoitteesta, mutta jos nostat rahaa sovelluksen avulla, nostosi vahvistetaan välittömästi.

Kryptovaluuttakaupan aloittaminen alustalla

Alustan kaupankäyntiprosessi on yksinkertainen. Kryptovaluuttakauppaa varten asiakkaiden on ensin oltava Starter-tasolla tai sitä korkeammalla varmennustasolla.

Jos haluat vaihtaa fiat-valuuttaa bitcoineihin, mene verkkosivustolle ja kirjaudu tilillesi. Siirry sitten “Markets”-sivulle ja valitse markkinat, joiden kautta haluat vaihtaa valuuttaa. Valitse seuraavaksi haluamasi valuuttapari ja paina “Trade”-painiketta. Voit nyt ostaa, myydä ja vaihtaa kryptovaluuttaa!

NFT sijoittaminen: osta NFT tokeneita edullisesti

Non-Fungible Tokens (NFT) ovat ei-vaihdettavia, ainutlaatuisia omaisuuseriä, jotka on tallennettu digitaaliseen pääkirjaan, joka tunnetaan yleisesti lohkoketjuna. Ne edustavat reaalimaailman tai virtuaalimaailman esineitä, kuten musiikkia, videopelejä, konserttilippuja ja monia muita asioita.

Käyttäjät voivat myydä NFT:tä Crypto.com-alustalla muutamalla klikkauksella. Voit aloittaa myynnin kirjautumalla Crypto.com NFT-tilillesi ja valitsemalla “My NFTs”. Siirry sitten “Collectibles”-välilehdelle ja valitse, minkä keräilyesineen haluat myydä ja millä tavalla:

Kun olet päättänyt mallin, sinun on odotettava, kunnes NFT on myyty. Sen jälkeen Crypto.com hoitaa kaiken muun.

Toisaalta, jos aiot ostaa NFT tokeneita, luo tili NFT Marketplaceen. Kun olet valinnut käyttäjätunnuksen, salasanan ja vahvistanut sähköpostiosoitteesi, voit selata markkinoilla olevia tuotteita ja valita mitä haluat ostaa. Syötä sitten summa, jolla haluat ostaa sen. Jos kohde puolestaan on huutokaupassa, tee vain paras tarjouksesi.

Valitse sen jälkeen maksutapa ja vahvista ostoksesi. Kun kauppa on valmis, ostettu esine näkyy “Keräilyesineet”-välilehdellä.

Crypto.com korkotili

Crypto.com korkotilin avulla kryptovaluutan omistajat voivat kasvattaa korkoa krypto-omistuksilleen. Käyttäjien on vain pidettävä lompakkonsa auki, jotta he pysyvät ansaitsemaan uutta rahaa korkoaikana.

Voit ansaita rahaa kolikoillasi tallettamalla niitä, mikä vahvistaa transaktioita koko lohkoketjussa. Saat vastineeksi osan lohkopalkkiosta.

Crypto.com-käyttäjät voivat ansaita rahaa tällä menetelmällä käyttämällä CRO:ta. Voit tehdä tämän kirjautumalla ensin tilillesi ja valitsemalla sitten “Stake & Earn”. Napsauta seuraavaksi “Stake CRO”, syötä CRO-summa ja valitse “Tarkista talletus”. Valitse lopuksi “Vahvista” tarkasteltuasi tiedot. Voit nostaa tallettamasi CRO:n 180 päivän kuluttua.

Tämän lisäksi ETH:n ja BTC:n kaltaisia kryptovaluuttoja voidaan käyttää pehmeisiin talletuksiin. Uusien tai kokeneiden käyttäjien on ensin valittava “Soft Staking” (pehmeä talletus) “Stake & Earn” -sivun pudotusvalikosta ennen ehtojen hyväksymistä. Varmista tietysti ensin, että Exchange-tililläsi on tarpeeksi varoja kattamaan talletuksesi.

Löydät täydellisen luettelon sivustolla hyväksytyistä kryptovaluutoista vierailemalla verkkosivustolla. Alla on esiteltynä joitakin tunnettuja kolikoita sekä niille tarjotut korot:

* korko vähintään 100 000 CRO:lle

Crypto.com Visa kortti

Crypto Visa debit kortin ominaisuudet

Crypto.comin Visa-kortilla voit saada useita etuja ja palkkioita. Voit hakea korttia ladattuasi ensin mobiilisovelluksen ja suorittamalla KYC-varmennuksen.

Kun olet suorittanut tämän prosessin, siirry “Kortti”-sivulle ja valitse haluamasi kortti. Steikkaa sitten valitsemaasi korttitasoa vaativa määrä CRO:ta. Sen jälkeen anna ja vahvista toimitusosoitteesi kortin toimitusta varten. Visa-korttisi lähetetään sinulle tietojen hyväksymisen jälkeen. Seuraavaksi sinua pyydetään päivittämään sovellus, jotta korttisi tiedot tulevat näkyviin.

Kortin käyttöönotosta ei peritä mitään aloitusmaksuja, toimitusmaksuja, vuosi- tai kuukausimaksuja – sinun tarvitsee vain ostaa ja pitää CRO:ta vaaditun ajan.

Digitaalinen pankkikortti on kätevä ratkaisu, koska rahat voi käyttää heti. Kortin käyttäminen saattaa auttaa sinua myös säästämään rahaa, sillä tietyt erikoistarjoukset ja alennukset ovat saatavilla vain niille, joilla on digitaalinen maksukortti. Sovelluksen avulla voit lisäksi seurata kaikkia maksutapahtumiasi.

Crypto.com Visa Card tarjoaa korttitason mukaan erilaisia etuja. Käyttäjät voivat ansaita CRO-pisteitä, käteispalautusta, alennuksia matkavarauksista ja suosituista tilauspalveluista, kuten Spotifysta ja Netflixistä. 

Asiakaspalvelu

Crypto.comin asiakkaat voivat saada apua live-chatin, sähköpostin ja tietopankin kautta. Asiakkaille ei kuitenkaan ole saatavilla asiakaspalvelua puhelimitse. Jotkut asiakkaat ovatkin valittaneet palvelun hitaasta ja ajoittain heikkolaatuisesta asiakaspalvelusta.

Yhteenveto

Crypto.com on erinomainen kryptoalusta ihmisille, jotka haluavat käydä kauppaa tai ostaa kryptovaluuttoja sekä ostaa tai myydä NFT:tä. Se on yksinkertainen, nopea, turvallinen ja edullinen, mikä tekee siitä yhden parhaimmista saatavilla olevista kryptovaluutta-alustoista.

Palvelun tarjoamaan lompakkoon voi lisäksi tallettaa monia eri kryptovaluuttoja, joten on erittäin suositeltavaa sisällyttää tämä alusta käyttämiesi kryptoalustojen joukkoon.

P.S. Rekisteröityessäsi palveluun voit käyttää meidän kutsukoodia (gwtzkzsuje) saadaksesi 25 dollarin edestä ilmaista rahaa (CRO-kolikoina)

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä tarjoaa. Crypto.comilla on helppokäyttöinen ja turvallinen mobiilisovellus, jonka avulla voit sijoittaa kryptovaluuttoihin ja holdata niitä.

Valitettavasti ei ole. Crypto.com on saatavilla englanniksi, sekä muutamilla muilla suurilla kielillä.

Kyllä voit. Crypto.com tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden korolliseen talletukseen, jolla voit ansaita korkoa kryptovaluutoillesi.

Kyllä, Crypto.com tarjoaa asiakkaidensa käyttöön sekä virtuaalisen, että fyysisen Visa kortin, jonka kustannukset ja edut vaihtelevat kortin “tason” mukaan.