Osakevälittäjät.org ostaa Bitcoinembassy.fi ja Bitcoinkiertue.fi -sivustot kasvattaakseen näkyvyyttään

Kryptovaluutat ovat olleet osa ihmisten elämää jo lähes viidentoista vuoden ajan, ja ala on jatkanut kasvuaan maailmanmullistusten muokatessa markkinoita. Siinä missä kryptovaluutat olivat vielä muutamia vuosia sitten lähinnä vannoutuneiden harrastajien pelikenttä, on alalle alkanut valua asiasta kiinnostuneita piensijoittajia kaikista ihmisryhmistä.

Kryptovaluutat ovat kasvattaneet suosiotaan ja samalla arvoaan hirmuista vauhtia. Vauhdikkaasti kasvanut markkina on houkutellut ihmisiä sijoittamaan enemmän ja hankkimaan valuuttoja itselleen. Samalla myös muu talous on kasvanut ja kryptovaluutat on alettu ottaa vakavasti myös viranomaistasolla.

Bitcoin on vanhin ja suosituin kryptovaluutta

Bitcoin, joka tunnetaan yhtenä vanhimmista virtuaalivaluutoista, on kasvattanut suosiotaan ihmisten keskuudessa erityisesti. Bitcoin on lähes jokaisen uutisia lukevan ihmisen tiedossa, sillä sen arvo on parhaimmillaan ollut lähes 70 000 euroa. Kolikon arvo on kuitenkin hyvin vaihteleva ja tällä kirjoitushetkellä arvo on noin 20 000 euroa.

Bitcoin on noussut kryptovaluuttojen keskuudessa kuolemattomaan asemaan juurikin sen arvon ansiosta, mutta sen taustalla on myös muita syitä. Kryptovaluutat eivät ole minkään yksittäisen tahon, kuten keskuspankkien hallussa, joten niiden arvo määräytyy aina markkinatilanteen mukaisesti.

Bitcoinin toiminta perustuu lohkoketjuun eli blockchainiin, joka on vapauttanut markkinan toimintaa. Lohkoketjun toiminta perustuu siihen, että siinä voidaan säilyttää tietoa, jota voidaan luotettavasti siirtää lohkojen avulla. Tietyn ketjun käy ainoastaan seuraavaan lohkoon eli siirtäminen on turvallista eikä tietoja tai kryptovaluuttojen tapauksessa varoja voida kaapata.

Bitcoinin ja lohkoketjuteknologian tulevaisuus

Lohkoketjun tulevaisuus näyttää tällä hetkellä todella valoisalta ja siitä povataan seuraavaa uutta hittiä teknologiateollisuuden parissa. Itse asiassa sen odotusarvo vastaa internetin ja älypuhelinten keksimisen suuruusluokkaa, joten tämän avulla on helppo hahmottaa, miten isosta teknologisesta innovaatiosta on kyse.

Finanssialalla kryptovaluutat ottivat ensimmäisen lohkoketjun käyttöön ja ensimmäisenä siihen nojasi nimenomaan Bitcoin. Tätä nykyä uskotaan, että lohkoketjujen avulla muun muassa tavanomaisilla valuutoilla maksamisesta voitaisiin tehdä helpompaa ja halvempaa lohkoketjujen avulla, sillä välikätenä toimivaa pankkia ei tarvita.

Pientä huolta lohkoketjun tulevaisuudesta on kuitenkin ilmassa, ennen kuin sitä voidaan harkita otettavan laajamittaisesti käyttöön nykyisten kaavailuiden osalta. Muun muassa turvallisuuden osalta lohkoketjun toimintaa ei ole vielä päästy testaamaan, vaikkakin kryptovaluutoista saadut kokemukset ovatkin lupaavia olleet.

Kryptovaluutat ovat siis olleet eräänlaisia finanssialan edelläkävijöitä ja uusia innovaatioita ja teknologioita tuodaankin markkinaan jatkuvalla syötöllä. Esimerkiksi Bitcoinin valtaisaan arvoon ja sen kehittymisen syynä voidaan pitää ensisijaisesti lohkoketjuteknologiaa.

Tämä kryptovaluuttojen ominaispiirre on saanut entistä useammat sijoittajat kokeilemaan kryptovaluuttoja. Myös erilaisten kauppapaikkojen ja välittäjäpalveluiden avulla bitcoinin ostamisesta on tullut helpompaa kuin koskaan aiemmin.

Tämä on luonut myös kryptovaluuttojen ympärille kokonaan uusia markkinoita, joissa kryptovaluutat ovat keskiössä. Tällaisia ovat muun muassa niihin keskittyvät tapahtumia, talousasioiden hoitoa ja monia muita taloudenhallintaan ja muuhun liittyviä toimintoja.

Bitcoinkiertue.fi ja Bitcoinembassy.fi palveluiden hankinnasta

Osakevälittäjät.fi on myös tarttunut tilaisuuteen ja hankkinut itselleen Bitcoinkiertue.fi ja Bitcoinembassy.fi -sivustot kasvattaakseen näkyvyyttään kryptovaluuttojen kiivailla markkinoilla. Aiempaa laajempi tarjonta on tehnyt tiedosta helpommin saatavaa ja näin lähestyttävämpää kuluttajille.

Bitcoinkiertue.fi -sivuston hankinnan tarkoituksena on mahdollista bitcoiniin liittyvien tapahtumien järjestäminen ympäri Suomea. Tapahtumien avulla on mahdollista päästä lähemmäs ihmisiä ja kryptovaluutoista kiinnostuneita ja saada alalle entisestään enemmän näkyvyyttä. Toimivan sivuston ja toimintamallin hankinta mahdollistaa nopean integraation ja työn pariin päästään jopa hyvinkin nopeasti.

Bitcoinembassy.fi -sivuston hankinta puolestaan Osakevälittäjät.org -sivustoa rakentamaan kryptovaluuttayhteisöään Bitcoinembassy.fi -sivuston vahvan yhteisön pohjalta. Sivustolla on pitkät juuret kryptovaluuttojen parissa ja tämä hankinta tuo valtavasti lisäarvoa Osakevälittäjät.org -sivustolle.

Osakevälittäjät.org panostaa kryptovaluuttaan vahvasti

Kryptovaluuttojen jatkuvan kasvun seurauksena Osakevälittäjät.org -sivusto onkin näillä hankinnoilla halunnut laajentaa ja tehdä entistä kattavampaa tarjontaa kryptoista kiinnostuneille sijoittajille. Perinteisiä osakkeitakaan ei ole kuitenkaan unohdettu, kuten sivustolla vierailevat voivat edelleen huomata.

Aiempaa vahvempi yhteisö ja laadukkaat tapahtumat myös tukevat toisiaan, joten molempien sivustojen hankinta on ennen kaikkea kokonaisuutta vahventava teko, jonka vaikutukset tulevat olemaan huomattavia. Osakevälittäjät.org -sivusto pystyy myös näin ollen kasvamaan entistä suuremmaksi ja tarjoamaan perinteisten sijoittajien tarpeisiin jotain uutta.

Näkyvyyden kasvattaminen on ensisijaisen tärkeää jokaiselle sivustolle, ja hankinnan avulla saatavat synergiaedut ovat huomattavia. Kryptovaluuttojen kaltaiselle alalle onkin jo pitkään odotettu  kattavaa ja kokonaisvaltaista toimijaa, joka pystyisi tuottamaan kaikkea tarpeellista tietoa nopeasti, sujuvasti ja helposti.