Bitcoin treidaus - aloita päiväkauppa kryptovaluutalla

Kryptovaluutta päiväkaupan avulla voit hyötyä taloudellisesti niiden lyhytaikaisista liikkeistä spekuloimalla niitä. Tämän seurauksena bitcoin treidaus on yleistynyt treidaajien keskuudessa.

Koska kryptovaluuttamarkkinat ovat epävakaat, treidaajilla on kuitenkin riski menettää paljon rahaa.

Tässä bitcoin treidaus -oppaassa kerromme mitä päiväkauppa tarkoittaa ja kuinka voit aloittaa treidaamisen kryptovaluutalla.

Sisällysluettelo

Mitä on päiväkauppa ja miten se toimii?

Päiväkauppa juontaa alun perin juurensa osakemarkkinoilta, mutta samat treidaamisen lainalaisuudet pätevät myös kryptovaluuttamarkkinoilla.

Yksinkertaisimmillaan päiväkaupalla tarkoitetaan vain sitä, että henkilö ostaa ja myy jotain rahoitustuotteita yhden päivän aikana.

Bitcoin treidaaja pitää siis kaikki positiot auki vain yhden päivän ajan ja sulkee ne ennen päivän päättymistä. Toisin sanoen he eivät pidä positioitaan auki yön yli.

Näin voit aloittaa päiväkaupan bitcoinilla

Ollaksesi menestyksekäs päiväkauppias on sinun ymmärrettävä kaikki bitcoin ja kryptovaluutta markkinoiden koukerot. Tavoitteena on hankkia kryptovaluutta, jonka arvon odotetaan nousevan seuraavien tuntien aikana ja myydä se sitten voitolla pois.

Vaikka tämä saattaa vaikuttaa alkuun yksinkertaiselta, kryptokaupat ovat todellisuudessa vaikeita ja riskialttiita. Onnistuaksesi treidaajana tarvitset hyvää itsekuria, vankkaa tietotaitoa ja tilin jossain luotettavassa kryptopörssissä, kuten Coinmotionissa tai Binancessa. Tässä askel askeleelta ohjeet bitcoin treidaamisen aloittamiseen:

  1. Menestyäksesi päiväkaupassa kryptovaluutalla sinun on ensin ymmärrettävä bitcoinin tai minkä tahansa muun kryptovaluutan markkinoita.
  2. Seuraavaksi sinun on valittava itsellesi sopiva kryptovaluuttapörssi ja avattava tili.
  3. Lopuksi sinun tulee tehdä ensitalletus.
  4. Olet nyt valmis aloittamaan päiväkaupan haluamallasi kryptovaluutalla!

Bitcoin-treidaus - 3 suosituinta kaupankäyntistrategiaa

Päiväkauppa kryptovaluutoilla voi olla hermoja raastavaa, mutta tekemällä opiskelemmalla, tutkimalla ja ottamalla parhaat strategiat käyttöön saat itsellesi etulyöntiaseman.

Vaikka onnistuminen ei olekaan taattua, ovat monet ihmiset käyttäneet tiettyjä strategioita menestyksekkäästi päiväkaupassa. Olemme listanneet alle joitain suosituimpia kaupankäyntistrategioita.

Skalppaus

Tätä kaupankäyntistrategiaa käyttää suurin osa rahoitusmarkkinoiden kauppiaista. Skalppaajat hyötyvät lisääntyneestä kaupankäyntivolyymista sulkemalla positioita nopeasti.

Skalppaaja saattaa esimerkiksi sulkea position muutamien sekuntien kuluttua sen avaamisesta ja monet heistä käyttävät automaattisia bitcoin-robotteja parantaakseen kaupankäyntisekvenssin nopeutta.

Tavoitteena on hyödyntää lyhyitä hintamuutoksia, jotka tapahtuvat nopeissa sykleissä. Jotkut skalppaajista kasvattavat voittojaan entisestään hyödyntämällä marginaali- tai futuurisopimuksia, jotta he voivat käydä kauppaa vipuvaikutuksella.

Koska he tähtäävät vain pieniin hinta-alueisiin, he tarvitsevat paljon pääomaa hyötyäkseen tästä strategiasta. Tämän vuoksi kaupankäyntiin tällä menetelmällä liittyy myös suuria riskejä.

Range Trading

Jotta kryptovaluuttakauppa olisi tehokasta, sinun on osattava käyttää “kynttiläkaaviota” ja ymmärrettävä osto- ja myyntitasot.

Range-kauppiaat havaitsevat kryptovaluuttojen potentiaaliset hinta-alueet markkinarakenteissa ja muokkaavat kaupankäyntisuunnitelmansa sen mukaisesti. Heidän tavoitteenaan ostaa kryptovaluuttaa, kun hinnat saavuttavat pohjan ja myydä, kun ne lähestyvät huippuaan.

Arbitraasi-treidaus

Nykyään bitcoin-kaupankäyntiin on tarjolla niin paljon vaihtoehtoja, että ammattilaiset kehottavat aloittelijoita tutustumaan erilaisiin strategioihin huolella.

Arbitraasi-treidaus on aloittelevalla treidaajalle helpoin strategia omaksua. Arbitraasilla viitataan siihen, että voit ostaa kryptovaluuttaa yhdestä pörssistä ja myydä sen korkeampaan hintaan toisessa pörssissä.

Kyseessä on siis perinteinen osta halvalla myy kalliimmalla -strategia.

Vältä nämä virheet päiväkaupan aikana

Päiväkauppa on suosittu kaupankäyntimuoto kryptovaluuttapiireissä, vaikka siihen liittyykin riskejä markkinoiden epävakauden vuoksi.

Välttämällä yleisimmät virheet aloitteleva päiväkauppias voi kuitenkin parantaa mahdollisuuksiaan tehdä voittoa.

Seuraavaksi esittelemme yleisimmät virheet, jotka kaikkien aloittelevien bitcoin treidaajien tulisi välttää.

1. Et noudata strategiaa

Vaikka kryptomarkkinat ovat erittäin epävakaat, treidaamalla on mahdollista tehdä merkittävääkin voittoa. Vältä kuitenkin sijoittamasta liikaa pääomaa, koska voit silloin menettää paljon rahaa.

Suurin osa aloittelevista treidaajista tekee huonoja päätöksiä, koska he ovat liian optimistisia omien kykyjensä suhteen.

Ensimmäisiä kauppoja tekevät päätyvät hyvin usein tekemään kaupankäynnissä kaikki mahdolliset virheet, mikä johtaa lukuisiin muihin huonoihin päätöksiin.

On siis ehdottoman tärkeää pitää tunteet kurissa, pysyä rauhallisena ja noudattaa strategiaa eikä omia tunteita.

2. Kauppoja tehdään enemmän kuin on vara hävitä

Monet bitcoin treidaajat sijoittavat kaikki säästönsä toivoen saavansa niille nopeasti suuren tuoton. Kryptovaluutat ovat kuitenkin epävakaita ja niiden arvo saattaa muuttua nopeasti ja varoittamatta.

Jopa ammattilaiset kokevat joskus merkittäviä tappioita näiden vaihteluiden vuoksi.

Bitcoin-treidaus ei ole siis mikään tapa tehdä rahaa nopeasti tai rikastua, mutta se on yksi keino ansaita rahaa ja kerryttää varallisuutta ajan myötä.

Kaupankäynti kryptovaluutalla edellyttää huolella laadittua suunnitelmaa, riskienhallintaa ja kaupankäyntitaitoja.

3. FOMO-kaupankäynti (pelko jäädä pois)

Aloittelijat poistuvat usein kaupasta aikaisin tappioiden välttämiseksi tai tekevät kaupan myöhään, jotta he eivät jäisi paitsi trendistä.

Päiväkaupassa useimmat kauppiaat kokevat FOMO-ahdistusta, joka saattaa johtaa pahimmillaan merkittäviinkin tappioihin.

FOMO:n välttäminen voi olla melko vaikeaa, kun sijoitetaan spekulatiivisiin varoihin kuten kryptovaluuttaan.

Jos haluat välttyä FOMO:n vaikutuksilta kaupankäynnissä, sinun on pidettävä kiinni strategiastasi.
Loppujen lopuksi kryptovaluuttamaailma on täynnä yllätyksiä ja uusia mahdollisuuksia tehdä rahaa ilmestyy joka päivä. Ota siis rauhallisesti ja anna FOMO:n mennä ohi.

4. Et tee omaa tutkimusta

Monet aloittelevat kauppiaat seuraavat kryptokauppasuosituksia henkilöiltä, jotka väittävät olevansa asiantuntijoita sosiaalisen median alustoilla.

Nämä henkilöt saattavat johtaa sinua harhaan ja saattavat aiheuttaa sinulle huomattavia tappioita.

Hyvä kauppias ei luota muiden antamiin suosituksiin sokeasti päättäessään, milloin markkinoille kannattaa tulla tai sieltä poistua.

Opettele tekemään teknistä analyysiä ja ala seuraamaan uutisia, joilla voi olla vaikutusta markkinoihin.

Netistä löytyy lukuisia palveluita ja työkaluja, joiden avulla voit seurata uutisia ja oppia kaupankäynnin perusteet, jotta voit kehittyä paremmaksi bitcoin treidaajaksi.

Yhteenveto

Pohjimmiltaan päiväkauppa kryptovaluutalla voi olla varsin tuottoisaa, kun pitää pään kylmänä ja noudattaa hyvää strategiaa.

Huijareiden ja petollisten alustojen lisääntyessä kryptovaluuttamaailmassa luotettavan kryptopörssin valinta on kuitenkin tärkeämpää kuin koskaan.

Löytääksesi turvallisen ja hyvämaineisen kryptovaluutta-alustan, kannattaa tutustua erilaisiin kryptovälittäjiin, ja valita omiin tarpeisiisi parhaiten sopiva palvelu.